Úton – Végvári Eszterrel

Úton – Végvári Eszterrel

Zenés edutainment

Végvári Eszter, Hamburgban élő színész, énekes munkája során bejárta a világot. Koncertezett Amerikától, Oroszországig, Mauritiustól Norvégiáig, Ausztráliától Szingapúrig.
Szabadidejében igyekezett megismerni a helyieket, kipróbálni a lokális finomságokat, bejárni a turistáktól távol eső vidékeket. Úszott nyílt vizi cápákkal a Karib-tengeren, túrázott Grönlandon, átvészelte a Sandy hurrikánt, kajakozott antarktiszi jéghegyek között.
Az évek alatt szerzett tapasztalok ihlették legújabb projektjét.
Zenés, szubjektív élménybeszámolója érzékletesen mutatja be az adott terület érdekességeit. A saját tapasztalatok és a nagytudású utitársak előadási alapján összeállított bemutató bepillantást enged földünk legcsodálatosabb szegleteibe.

SONY DSC
SONY DSC
P1060920 Kopie2
IMG_3672
IMG_5359 2
IMG_9526

Előző
Következő

Tolerancia

Tudás

EmpátiaAz előadás nem titkolt célja, hogy felkeltse az emberekben a tudásvágyat és az érdeklődést más kultúrák iránt, hogy kitágítsa a hallgató horizontját – ezzel elősegítse a toleranciát és az empátiát a mássággal szemben. Hisszük, hogy a hasonló kezdeményezések – ha kis lépésekben is – de hozzárjárulnak szűkebb környezetünk és bolygónk megóvásához, az egymás iránti kölcsönös tisztelet és elfogadás megerősödéséhez. A csodálatos és gazdag képanyagot, és sok érdekes információt tartalmazó bemutatót az énekesnő élőben előadott dalai színesítik.


Ha Ön iskolában, alapítványnál, bármely hátrányos helyzetűeket segítő szervezetnél dolgozik, kérem, bátran vegye fel velem a kapcsolatot!
Remélem, ezzel a kis programmal kicsit hozzájárulhatok az intézményük sikeres működéséhez.
Tudom, a pénzbeli felajánlásoknál nincs fontosabb, de mint színész – énekes szeretném hinni, hogy a hasonló léleképítő élmények is sokat adhatnak, motiválhatnak és segíthetnek egy esetleges szebb jövő építésében.


Facebook


Twitter


Youtube